Snoerloos

Snoerloos

Snoerloos

Een haspel uitrollen naar een tijdelijke bouwmeterkast is verleden tijd met het snoerloos gereedschap van Milwaukee! Milwaukee’s snoerloze gereedschappen zijn verkrijgbaar in ‘’12V’’ en 18V’’ accu’s, waardoor ze net zo krachtig zijn als de gesnoerde Milwaukee gereedschappen. Het grootste voordeel van Milwaukee’s snoerloos gereedschap is dat u alle bewegingsvrijheid hebt. Ideaal als u in de bouw werkt, waar lang niet altijd een werkend stopcontact beschikbaar is.

Bezig met laden...

De snoerloze gereedschappen van Milwaukee zijn effectief en krachtig, maar toch gebruiksvriendelijk voor professionals, doe-het-zelvers en aannemers van alle beroepen. Van snoerloze boormachines en snoerloze slagmoersleutels tot snoerloze slagschroevendraaiers en snoerloze zagen. De snoerloos collectie van Milwaukee bevat alle gereedschappen die nodig zijn om te snijden, zagen, boren en meer, zonder het gereedschap in een stopcontact te steken.

Type snoerloze gereedschappen van Milwaukee

Milwaukee heeft een verscheidenheid aan snoerloze gereedschappen die hoge prestaties, nauwkeurigheid en duurzaamheid bieden voor een verscheidenheid aan toepassingen. Of u nu een snoerloze slagboormachine, snoerloze slagmoersleutel, snoerloze slagschroevendraaier/-schroevendraaier, snoerloze cirkelzagen, snoerloze slijpmachine, snoerloze schaafmachine en nog veel meer nodig heeft! De snoerloze lijn van Milwaukee omvat ook niet-gereedschapsartikelen, zoals snoerloze lampen, schijnwerpers, inspectielampen en draadloze radio’s voor de bouwplaats.

M12 of M18?

De Milwaukee gereedschappen worden vaak aangeduid met de termen M12 of M18. Deze aanduidingen hebben betrekking op de voltage van de motors. Milwaukee heeft het niet ingewikkeld gemaakt: M12 accu’s voeden de M12 gereedschappen en M18 accu’s voeden de M18 gereedschappen. Het grootste verschil tussen de M12 en M18 lijn zijn dus de voltage en het vermogen. Maar ook de grootte, gewicht en duur zijn belangrijke verschillen tussen deze twee modellen. Zo is de motor van de M12 kleiner en slanker. De M18 daarentegen zijn ideaal voor langdurig gebruik en zwaardere klussen. De motors van de M18 gaan dan ook langer mee dan de M12. 

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op een leveringstijd van 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken