Trekveer

Trekveer

Trekveer

Bent u van plan om telefoonkabels, glasvezelkabels, stroomkabels e.d. te installeren of te verleggen? Laat de trekveer M18 Fuel accu trekveer van Milwaukee dan het zware werk doen! Deze krachtige tool is uiterst geschikt voor het eenvoudig trekken van diverse kabels of draden door buizen en leidingen. Milwaukee is zich ervan bewust dat het voor de gebruiker vermoeiend kan zijn om langdurig en handmatig kabels te trekken, vooral bij werkzaamheden aan bovengrondse installaties. De M18 FUEL™ accu trekveer is daarom 's werelds eerste professionele oplossing voor het trekken van kabels op accu, om de totale werkinspanning van de gebruiker sterk te verminderen. De tool is voorzien van de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, waardoor draden en kabels met een maximale lengte van 72 m getrokken worden. Dit gereedschap is onderdeel van de M12 gereedschapslijn. Heeft u dus al een M12 accu in uw bezit, dan gebruikt u deze ook op dit accugereedschap.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken