Klantenservice

Bezig met laden...

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over onze Milwaukee gereedschappen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contact verzoekformulier. U kunt ons ook bereiken middels de volgende gegevens:

Tel: 036- 53 59 333
Mail: info@onlinebouwgereedschap.nl

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft bij ons altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@onlinebouwgereedschap.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Levering en verzending

Wij doen altijd ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen worden altijd aan het einde van de werkdag door ons verwerkt. Eigenlijk al onze producten worden direct bij de leverancier besteld zo bent u altijd gegarandeerd van de nieuwste producties en nieuwste type’s als u de producten besteld. Deze bestelling leveren wij dan vaak tussen de 5 en 10 werkdagen bij u. Mochten we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze levering verloopt via pakketbezorger DPD. U krijgt hierover bericht nadat het pakket is aangemeld. Met dit bericht krijgt u een tijdsvak van ongeveer 1 uur tussen 9:00 en 18:00, kunt u het afleveradres of datum wijzigen, kunt u neerzettoestemming geven en kunt u gebruik maken van Live-tracking.