Slagboormachines

Slagboormachines

Slagboormachines

Kiest u voor de Milwaukee slagboormachine, dan kiest u voor duurzaam gereedschap waarmee u intensief mee aan de slag kunt gaan. De slagboormachines zijn geschikt voor diverse schroefboorwerkzaamheden, maar ook voor licht boorwerk in bijvoorbeeld kunststof, gips en hout zijn de slagboormachines van Milwaukee afdoende. Dit maakt de slagboormachine een onmisbare tool voor de professional, maar ook voor de af-en-toe klusser en de fanatieke doe-het-zelf klusser is dit een zeer handige tool voor in en rondom het huis. Alle slagboormachines van Milwaukee zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de machines lang mee gaan door de superieure accuconstructie. Het voordeel van Milwaukee’s slagboormachines met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. De slagboormachines zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 of M18 accusystemen. Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan Milwaukee slagboormachines en klaar uw klussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. M18 FUEL™ ONE-KEY™ slagboormachine M18 ONEPD2
  M18 FUEL™ ONE-KEY™ slagboormachine M18 ONEPD2
  Vanaf € 266,04 € 219,87

  Hoog vermogen | Verbinding via ONE-KEY™ app | Compact | Optimale controle | Volt 18

 2. Sale! M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  Speciale prijs € 182,86 € 151,12 Normale prijs € 243,09
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
 3. Sale! M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  Speciale prijs € 278,09 € 229,83 Normale prijs € 373,77
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
 4. Sale! M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop
  Speciale prijs € 341,37 € 282,12 Normale prijs € 458,47
  M12™ subcompacte slagboormachine met verwisselbare kop

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina

De voordelen van Milwaukee slagboormachines

Milwaukee begrijpt dat professionals hun gereedschap intensief en langdurig moeten gebruiken, zelfs wanneer deze op de stoffigste werkplekken liggen of niet netjes opgeborgen liggen. Milwaukee’s slagboormachines zijn daarom van duurzaam materiaal gemaakt en kunnen daarom wel tegen een stootje. Bent u op zoek naar slagboormachines waarmee u comfortabel kunt werken en in moeilijk toegankelijke plekken kunt boren, dan is de (sub)compact schroefboormachine lijn van Milwaukee een goede keus. Met de FUEL slagboormachines lijn wordt zwaar schroefwerk een eitje. Deze slagboormachines zijn voorzien van de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, waardoor deze meer vermogen levert in een compacter formaat. Alle slagboormachines van Milwaukee zijn voorzien van LED verlichting, zodat u zelfs in de donkerste hoeken goed zicht heeft en secuur te werk kan gaan.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken