Beitelen

Beitelen

Beitelen

De krachtige SDS-Max boor- en breekhamer van Milwaukee is de perfecte aanvulling voor uw gereedschapskist als u lichte tot zware beitelklussen wilt verrichten zoals het slopen, afbreken of weghakken van tegels of muren. En moet er naast breekwerkzaamheden ook gaten geboord? Geen zorgen, met deze handige machine kunt u ook gaten boren in harde steensoorten of beton. De boor- en breekhamers van Milwaukee zijn uitgerust met de REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica in zowel machine als accu. Hierdoor is de machine verzekerd van onovertroffen duurzaamheid. Het voordeel van Milwaukee’s SDS-Max boor- en breekhamer met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Profiteer van deze multifunctionele snoerloze tool van Milwaukee om zowel licht als zwaar breekwerk te verrichten voor uw klussen of bouwprojecten!

Bezig met laden...

3 resultaten

 1. Sale! M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer
  M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer
  Speciale prijs € 764,38 € 631,72 Normale prijs € 1.051,37
  M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer
 2. Sale! M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer
  M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer
  Speciale prijs € 1.006,62 € 831,92 Normale prijs € 1.401,06
  M18 FUEL™ ONE-KEY™ 8 kg SDS-Max boor- en breekhamer

3 resultaten

De voordelen van de SDS-Max boor- en breekhamer van Milwaukee

De SDS-Max boor- en breekhamers van Milwaukee zijn gemaakt om de vibratie in de handgrepen sterk te verminderen. De met grote anti-vibratie handgreep voor tweehandige boortoepassingen zorgt ervoor dat u het gereedschap stevig in uw hand kunt vasthouden. Zeker als u met langdurige projecten aan de slag gaat, is het fijn dat de vibratie in de handgreep vermindert, zodat u de volgende dag niet met vervelende spierpijn opstaat. De boor- en breekhamer is daarnaast ook nog eens veilig voor de klusser; de tool schakelt het gereedschap automatisch uit om de klusser te beschermen na een scherpe beweging van 45°. En vereist de tool onderhoud? Dan krijgt u een melding van de ingebouwde indicatielamp, zodat u altijd op tijd bij bent voor onderhoud.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken