Waterpomp

Waterpomp

Waterpomp

De M18 accu waterpomp van Milwaukee is een uiterst krachtige, betrouwbare en compacte waterpomp voor het over-of verpompen van water. Met een waterdoorvoersnelheid van 1817 l/u, kan de pomp 908 l water transporteren op één M18™5.0 Ah acculading. Met een gewicht van 3,4 kg is de 18V waterpomp lichter dan gesnoerde waterpompen, maar levert ondanks zijn lichte gewicht vergelijkbare prestaties als de gesnoerde waterpompen. Met de REDLINK™ intelligentie herkent de pomp wanneer hij stopt met het verplaatsen van water, waarna deze zichzelf automatisch uitschakelt om droog pompen te voorkomen. Het voordeel van Milwaukee’s ontstoppingsmachines met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Verplaatst de waterpomp gemakkelijk met de ergonomische handgreep en zijn lichtgewicht design. Bestel de handige M18 accu waterpomp van Milwaukee op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken