Inspectielamp

Inspectielamp

Inspectielamp

De Milwaukee® M18™ LED is een compacte, maar krachtige inspectielamp. De lamp is dankzij zijn compact formaat in te zetten op plaatsen waar dit met andere lampen niet mogelijk is. De lamp biedt 2 lichtstanden, waarvan de hoogste stand 300 lumen levert en de laagste stand 130 lumen. Dit geeft precies de juiste combinatie van helderheid en batterij-efficiëntie die u nodig heeft voor elke inspectietaak. De 2 verstelbare haken zorgen ervoor dat u de lamp zowel verticaal als horizontaal kunt ophangen. De inspectielamp maakt deel uit van de veelzijdige M18 accuserie en werkt op dezelfde M18 accu’s waarmee u andere Milwaukee M18 gereedschappen oplaadt.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken