Rechte slijpmachines

Rechte slijpmachines

Rechte slijpmachines

De snoerloze rechte slijpmachines van Milwaukee zijn ideaal als u slijpklussen wilt klaren op moeilijk bereikbare plekken of ingewikkelde voorwerpen wilt bewerken. Deze handige tool kunt u overal meenemen, doordat ze licht in gewicht en klein van formaat is. Desalniettemin is de rechte slijpmachine een echte krachtpatser, die precisie en uitstekende concentriciteit levert. De rechte slijpmachines van Milwaukee zijn voorzien van een ergonomische handgreep, wat zorgt voor een minimale belasting voor de klusser. Bestel de rechte slijpmachines van Milwaukee gemakkelijk en snel op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

3 resultaten

 1. Sale! M12 FDGS-0
  M12 FDGS-0
  Speciale prijs € 168,63 € 139,36 Normale prijs € 200,74
  Geen accu's bijgeleverd, Geen lader bijgeleverd, Geen kitbox of tas meegeleverd
 2. Sale! M12 FDGS-422B
  M12 FDGS-422B
  Speciale prijs € 281,11 € 232,32 Normale prijs € 338,68
  1 x M12 B4, 1 x M12 B2 accu's, C12 C Lader, Transporttas

3 resultaten

Toepassingen

Milwaukee’s rechte slijpers bieden een breed scala aan veelzijdige toepassingen, zoals ontbramen, schuren, verfijnen, matteren, afvlakken en meer. U kunt de rechte slijper prima gebruiken voor materialen zoals stalen buizen, tegels, steen en voegen. Deze accessoire is dan ook onmisbaar voor de metaalbewerker, plaatbewerker, graveurs, etc. Deze handige tool is daarnaast snel te wisselen van verschillende slijp- en schuurmiddelen. Het voordeel van Milwaukee’s rechte slijper met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen.

M12 of M18?

De Milwaukee rechte slijpmachines worden vaak aangeduid met de termen M12 of M18. Deze aanduidingen hebben betrekking op de voltage van de motors. Milwaukee heeft het niet ingewikkeld gemaakt: M12 accu’s voeden de M12 cirkelzagen en M18 accu’s voeden de M18 rechte slijpmachines. Het grootste verschil tussen de M12 en M18 lijn zijn dus de voltage en het vermogen. Maar ook de grootte, gewicht en duur zijn belangrijke verschillen tussen deze twee modellen. Zo is de motor van de M12 kleiner en slanker. De M18 daarentegen zijn ideaal voor langdurig gebruik en zwaardere klussen. De motors van de M18 gaan dan ook langer mee dan de M12. 

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken