Multitools

Multitools

Multitools

Waarom een multitool?

De naam zegt het al, een stuk gereedschap dat multi inzetbaar is voor een breed scala aan toepassingen. Een multitool is namelijk in staat om materialen te zagen, door te slijpen, te schuren en te krabben. Door de vele opzetstukjes, die verkrijgbaar zijn, bent u met een Multitool altijd flexibel als je vaak moet wisselen van de werkzaamheden. Onze Milwaukee multitool machines zijn oscillerende multitools, deze werken op basis van trillingen, deze multitools zijn met de juiste opzetstukken te gebruiken voor het zagen, doorslijpen, schuren en krabben van materialen. Oscillerende multitools zijn het meest voorkomend onder professionals en ideaal voor de doorsnee werkzaamheden die je tijdens elke klus tegenkomt.

Bezig met laden...

7 resultaten

  1. M12™ subcompactmultitool C12 MT
    M12™ subcompactmultitool C12 MT
    Vanaf € 130,98 € 108,25

    Korte werkzaamheden | Compact | 12 Volt | Voor de beginnende gebruiker

7 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke multitool is geschikt voor mijn klus?

Milwaukee maakt altijd onderscheid tussen de machines die zij aanbieden en ook onder de multitools is dat niet heel veel anders. Er zijn een hoop verschillen tussen de modellen te vinden. Zo hebben wij ten eerste een M12 en een M18 versie, dit verschil heeft betrekking op het aantal voltages en hoe meer voltages, hoe beter de output. Het verschil is goed terug te zien in de zaagsnelheid, zo zal de M12 veel langer doen over het zagen van de materialen dan de M18 versie. Daarnaast zit er ook verschil in het formaat, wil je een klein stuk gereedschap waarmee je met gemak in krappe ruimtes kan komen, dan is de M12 uitermate geschikt voor die toepassing. Zoek je een multitool waarmee je langdurig en zwaar werk wilt doen, dan moet u toch echt voor de M18 versie gaan.

Voor welke materialen?

Met een Multitool is er qua materialen veel mogelijk, over het algemeen worden ze gebruikt voor verschillende soorten hout kunststof en metalen. Ook een combinatie van hout en metaal is mogelijk, zo zie je vaak dat er spijkers in hout vastzitten en dat die gezamenlijk met het hout doorgesneden moeten worden. Het opzetstukje is in de toepassingsmaterialen doorslaggeven, let daarom op bij het aanschaffen van uw opzetstukje waar het opzetstuk geschikt voor is. De Milwaukee machines zijn het meest geschikt voor opzetstukjes met een starlock of een universeel aansluiting.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken