Stofafzuiging

Stofafzuiging

Stofafzuiging

Milwaukee biedt verschillende bouwstofzuigers, variërend van speciale bouwstofzuigers voor droog en natgebruik tot stofzuigers en accessoires voor het reinigen van kleine en krappe plaatsen. Alle stofvrije oplossingen van Milwaukee zijn geïntegreerd met zeer efficiënte deelluchtfilters (HEPA). De Milwaukee bouwstofzuigers kunnen tot 99,97% van het silicastof opvangen voor hoogwaardige vuilfiltratie. Het voordeel van Milwaukee’s bouwstofzuigers en stofafzuiging met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Profiteer van de stofvrije oplossingen bij het gebruik van instrumenten en elektrisch gereedschap van Milwaukee om de veiligheid voor uw volgend project te waarborgen!

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 17 resultaten wordt getoond

Pagina

Resultaat 112 van de 17 resultaten wordt getoond

Pagina

Zijn Milwaukee’s stofvrije oplossingen OSHA goedgekeurd?

Het antwoord is ja! Milwaukee’s bouwstofzuigers en stofafzuiging voldoen aan de industriële gezondheidsnormen van OSHA’s (Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk). De stofvrije oplossingen en stofbeheersysteem van Milwaukee filteren en vangen 99% van het silicastof op, waardoor de gezondheid van vakmensen en professionals op de lange termijn wordt beschermd.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 dagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken