Stationaire trommelmachines

Stationaire trommelmachines

Stationaire trommelmachines

Op zoek naar krachtige ontstoppingsmachines waarmee u zware riool-of leidingverstoppingen kunt bestrijden voor zowel binnen als buiten? Dan bent u met de Milwaukee’s stationaire ontstoppingsmachines bij onlinebouwgereedschap aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan ontstoppingsmachines met gereedschapsvrije trommelaansluiting waardoor u snel kunt schakelen tussen kabeldiktes of het aansluiten van een tweede trommel. Alle ontstoppingsmachines zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de machines lang mee gaan door de superieure accuconstructie. Het voordeel van Milwaukee’s ontstoppingsmachines met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Profiteer van de ontstoppingsoplossingen van Milwaukee om hardnekkig vuil en verstopping tegen te gaan voor uw zware reinigingsprojecten!

Bezig met laden...

7 resultaten

7 resultaten

Waarom kiezen voor Milwaukee stationaire ontstoppingsmachines?

Met de stationaire ontstoppingsmachines van Milwaukee voert u uw reiniginsprojecten binnen een mum van tijd uit. Door de POWERSTATE™ borstelloze motor levert deze krachtpatser 30M roterende reinigingskracht om de zwaarste verstoppingen door afvoerleidingen te ontstoppen. De Milwaukee M18 Fuel sectionele trommelsysteem combineert de efficiëntie en het gemak in één veelzijdig ontwerp. Uitgerust met stevige rugzakbanden is hij gemakkelijk te vervoeren en ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Met de ingebouwde elektronische voetpedaal met antislip kunt u de snelheid snel en efficiënt verminderen. Verder werkt deze rioolreinigingsset met verschillende kabeldiktes. Voor projecten waarbij u 100 meter ver moet reiken, kunt u een tweede trommel op de machine aansluiten voor een langere verlenging. De volledige trommelbehuizing beschermt ook tegen spatten en rommelverspreiding in en rondom uw werkgebied. Met deze machines klaart u dus de zwaarste afvoerverstoppingen. 

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken