Accu's en opladers

Accu's en opladers

Accu's en opladers

Milwaukee staat bekend om haar krachtige snoerloze elektrisch gereedschap, handgereedschap en veiligheidsoplossingen die op sterke accu’s werken. De accu’s van Milwaukee zijn zo sterk, dat veel accugereedschap niet onder hoeft te doen voor gereedschap met snoer. Als u met accugereedschap van Milwaukee werkt, zult u merken dat u vaak veel prettiger werkt, omdat u bij het werk niet wordt gehinderd door snoeren. De accu’s van Milwaukee blijven langer goed en zijn snel op te laden. Als een apparaat twee accu’s heeft, is de eerste alweer opgeladen voordat de tweede leeg is. De accu’s van Milwaukee zijn dus ideaal als u op (bouw) plekken werkt waar geen stroom is.

Bezig met laden...

Of u nu een klein huisproject of een grote bouwtaak op zich neemt, u kunt altijd vertrouwen op het elektrisch gereedschap van Milwaukee. En om elektrisch gereedschappen goed te laten werken, hebben ze duurzame en betrouwbare accu’s en laders nodig. Milwaukee heeft verschillende beschikbare opties in accu’s. Deze accu’s variëren sterk in capaciteit, vermogen, gewicht en grootte. Hieronder hebben wij de verschillende accu’s op een rij gezet:

M4 accu’s

De M4 accu’s zijn accu’s van vier volt. Het heeft 40% meer looptijd dan de eerder aangeboden vier volt accupacks en kan tot 50% meer looptijd leveren dan concurrerende producten. Deze accu is compatibel met de M4 oplader. De M4 accu’s zijn vrij zeldzaam, aangezien de meeste elektrische gereedschappen meer vermogen nodig hebben, zoals de M12 en M18 accu’s.

M12 accu’s

Als een van de meest gebruikte accu’s zijn de M12 accu’s, zoals de naam al doet vermoeden, 12 volt. M12 accu’s zijn kleiner en gestroomlijnder dan hun tegenhangers van 18 volt (M18) en zijn zeer geschikt voor mensen die gereedschap gebruiken, maar geen hoogspanning nodig hebben. De voordelen van de M12 accu’s zijn onder andere:

  • Compact ontwerp: de accu past in krappe ruimtes en minimaliseert vermoeidheid van de gebruiker.
  • Brandstofmeter op scherm: u kunt de resterende looptijd van de accu op een scherm zien, wat betekent dat u minder uitvaltijd heeft tijdens het werk.
  • Prestaties in alle weersomstandigheden: De M12 accu’s leveren fade-free power in de meest extreme omstandigheden en presteert nog prima onder 0 graden Celsius.
  • Maximale levensduur van de accu: de accu beschikt over individuele celbewaking en een temperatuurbeheersysteem om de levensduur te maximaliseren
  • Compatibiliteit: de accu voorziet alle M12 snoerloze elektrische gereedschappen van Milwaukee van stroom
  • REDLINK intelligentie: biedt bescherming tegen overbelasting om te voorkomen dat gebruikers hun elektrische gereedschappen in zware situaties beschadigen, dankzij de systeemcommunicatie tussen accu, gereedschap en oplader.

M18 accu’s

De M18 accu is het meest voorkomende accuformaat. Waar M12 ideaal is voor gereedschappen die minder stroom nodig hebben, is de M18 de beste accu voor gereedschappen voor de zwaardere klussen die meer vermogen vereisen. De M18 accu heeft een groter ontwerp, waardoor hij iets zwaarder is. Afhankelijk van het elektrisch gereedschap dat u gebruikt en de toepassing ervan, kan de M18 accu gunstiger zijn.

U zult zien dat M18 accu’s vaak ook worden aangeduid met de termen Ah of High Output. Hieronder leggen wij uit wat deze termen precies inhouden:

  • Ah: Ah staat voor ampère hour. De accu’s worden in de volgorde van toenemende laadcapaciteit gemeten in ampère uren. Een ampère uur verwijst naar de hoeveelheid stroom dat een accu gedurende een uur kan leveren.
  • High Output: M18 High Outout accu’s hebben een hogere capaciteit dan de normale M18 accu’s. Dit komt omdat zij, in vergelijking met de normale M18 accu’s meer Li-ion accucellen bevatten. Deze accu levert naar hogere capaciteit ook meer vermogen en blijft koeler. Om deze redenen kunnen M18 batterijen hoger output leveren dan de standaard M18 batterijen.

M28 accu’s

De M28 accu van 28 volt zijn vrij beperkt en kunnen gebruikt worden voor een paar professionele gereedschappen. Desondanks hebben de meeste toepassingen geen 28 Volt nodig dat deze accu biedt.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken