M18

M18

M18

Milwaukee staat bekend om haar krachtige snoerloze elektrisch gereedschap, handgereedschap en veiligheidsoplossingen die op sterke accu’s werken. De accu’s van Milwaukee zijn zo sterk, dat veel accugereedschap niet onder hoeft te doen voor gereedschap met snoer. Als u met accugereedschap van Milwaukee werkt, zult u merken dat u vaak veel prettiger werkt, omdat u bij het werk niet wordt gehinderd door snoeren. De accu’s van Milwaukee blijven langer goed en zijn snel op te laden. Als een apparaat twee accu’s heeft, is de eerste alweer opgeladen voordat de tweede leeg is. De accu’s van Milwaukee zijn dus ideaal als u op (bouw) plekken werkt waar geen stroom is.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

M18 accu’s

De M18 accu is het meest voorkomende accuformaat. Waar M12 ideaal is voor gereedschappen die minder stroom nodig hebben, is de M18 de beste accu voor gereedschappen voor de zwaardere klussen die meer vermogen vereisen. De M18 accu heeft een groter ontwerp, waardoor hij iets zwaarder is. Afhankelijk van het elektrisch gereedschap dat u gebruikt en de toepassing ervan, kan de M18 accu gunstiger zijn.

U zult zien dat M18 accu’s vaak ook worden aangeduid met de termen Ah of High Output. Hieronder leggen wij uit wat deze termen precies inhouden:

  • Ah: Ah staat voor ampère hour. De accu’s worden in de volgorde van toenemende laadcapaciteit gemeten in ampère uren. Een ampère uur verwijst naar de hoeveelheid stroom dat een accu gedurende een uur kan leveren.

High Output: M18 High Outout accu’s hebben een hogere capaciteit dan de normale M18 accu’s. Dit komt omdat zij, in vergelijking met de normale M18 accu’s meer Li-ion accucellen bevatten. Deze accu levert naar hogere capaciteit ook meer vermogen en blijft koeler. Om deze redenen kunnen M18 batterijen hoger output leveren dan de standaard M18 batterijen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken