Reciprozaagmachines

Reciprozaagmachines

Reciprozaagmachines

Onze snoerloze recipromachines

Bij onlinebouwgereedschap verkopen wij 2 soorten recipromachines, dit zijn de Milwaukee Hackzall en de Sawzall. Het onderscheidt in deze machines vindt u ten eerste in het gebruik van de machine, wanneer u op zoek bent naar snelle en precieze zaagprestaties moet u gebruik maken van de Sawzall wanneer u snel een snede wilt en daarbij zeer wendbaar wil zijn moet u gebruik maken van een Hackzall. Het verschil vindt u ook in het hanteren van de verschillende machines, de Hackzall is een machine die u met 1 hand kan opereren, anderzijds is de Sawzall een machine voor 2 handig gebruik. Verder onderscheidt vindt u ook in de voltages, 12 volt is uiteraard minder krachtig in zijn output dan een 18 volt. Tot slot zijn er Milwaukee Fuel machines, deze hebben een borstel loze powerstate motor die ervoor zorgt dat de machine een langere levensduur heeft.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 20 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. M18™ 1-hand compact HACKZALL™ C18 HZ
  M18™ 1-hand compact HACKZALL™ C18 HZ
  Vanaf € 192,52 € 159,11

  37,5 cm in lengte | 18 volt | voor werken in krappe ruimtes met M18 vermogen

 2. M12 FUEL™ compact HACKZALLl™ M12 CHZ
  M12 FUEL™ compact HACKZALLl™ M12 CHZ
  Vanaf € 172,69 € 142,72

  Voor dunne materialen | korte en snelle werkzaamheden | Powerstate motor | 12 Volt

   

 3. M18 FUEL™ HACKZALL™ M18 FHZ
  M18 FUEL™ HACKZALL™ M18 FHZ
  Vanaf € 193,02 € 159,52

  Langdurig en snel zagen | Powerstate motor | 18 Volt | meest complete model 

Resultaat 112 van de 20 resultaten wordt getoond

Pagina

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Hacksall of Sawzall?

De Hackzall en de Sawzall onderscheiden zich op veel gebieden, u vindt de verschillen ten eerste in het gebruik van de machine. Wanneer u op zoek bent naar snelle en precieze zaagprestaties, moet u gebruik maken van de Sawzall. Wanneer u snel een snede wilt en daarbij zeer wendbaar wil zijn, moet u gebruik maken van een Hacksall. Het verschil vindt u ook in het hanteren van de verschillende machines, de Hackzall is een machine die u met 1 hand kan opereren, anderzijds is de Sawzall een machine voor 2 handig gebruik. Verder onderscheidt vindt u ook in de voltages, 12 Volt is uiteraard minder krachtig in zijn output dan een 18 volt. Tot slot zijn er ook nog Milwaukee Fuel machines, deze hebben een borstelloze powerstate motor die ervoor zorgt dat de machine een langere levensduur heeft.

Voor welke materialen?

Voor het gebruik van recipromachines kan men veel verschillende soorten recipro zaagbladen gebruiken, deze zijn vaak doorslaggevend voor de toepassing. De machine zal voornamelijk bepalen met welke snelheid u door het materiaal kan en hoe lang u dat kan doen. Het zaagblad bepaald welk materiaal u kunt bewerken. Bent u nog op zoek naar zaagbladen, dan adviseren wij u om op deze website uw zaagbladen te kiezen. De materialen die u met een reciprozaagmachine kunt bewerken zijn: hout, metaal, plastic, gips en isolatiemateriaal.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op een leveringstijd van 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken