Plaatscharen

Plaatscharen

Plaatscharen

Milwaukee werkt al bijna 100 jaar voor professionals in de metaal, installatie- en elektrotechnische sector. Met de plaatscharen van Milwaukee maakt u nauwkeurige knipsneden in staal. Deze innovatieve tools zijn speciaal ontworpen om de productiviteit op de werkplek te verbeteren en zo te voldoen aan de prestatie-,duurzaamheid en ergonomische behoeften van gebruikers. Het voordeel van de plaatschaar met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Bestel gemakkelijk en snel op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

5 resultaten

5 resultaten

Waarom Milwaukee plaatschaar kopen?

Met de plaatschaar van Milwaukee bereikt u door de unieke 360° roterende kop met 12 vergrendelposities moeilijk bereikbare plekken waar andere scharen deze niet kunnen bereiken. De tool beschikt over een inline-polsontwerp, wat zorgt voor meer controle en efficiëntie voor de gebruiker, zelfs bij langdurig gebruik. De REDLINK Plus™- intelligentie zorgt voor maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading. Daarnaast beschikt de plaatschaar over een variabele snelheidsschakelaar, zodat u extra controle heeft tijdens het knippen. Kortom: de ideale plaatschaar om gemakkelijk, snel en efficiënt uw staal te bewerken!

Waar moet u op letten bij de aanschaf en gebruik van een Milwaukee plaatschaar?

Bij de aanschaf van de Milwaukee plaatschaar is het belangrijk dat u let op de maximale plaatdikte. Als het plaatmateriaal dikker is dan de plaatdikte waarvoor de plaatschaar bestemd is, is de kans groot dat u de schaar ernstig kan beschadigen. Bij onlinegereedschap bieden wij twee plaatschaar modellen: de M18 BMS 12-0 en de M18 BMS20-0. Met de M18 BMS 12-0 kunt u nauwkeurige knipsneden met een max. diepte tot 1,2 mm in staal maken. Met de M18 BMS20-0 kunt nauwkeurige knipsneden met een max. diepte tot 2,0 mm in staal maken. Daarnaast kunnen plaatscharen erg scherp zijn en verwondingen toebrengen indien deze niet correct worden gebruik. Knip daarom altijd langs een lijn die goed te zien is voor de bek van de schaar.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken