Digitale waterpassen

Digitale waterpassen

Digitale waterpassen

Meet nauwkeurig of uw vlak of lijn 100% recht is met de waterpassen van Milwaukee. Dit meetgereedschap is niet te missen in de standaarduitrusting van de timmerman en wordt dan ook vaak gebruikt in de bouw, bijvoorbeeld voor het bepalen van de hellingshoek van een dak of het plaatsen van kozijnen. Maar ook in de installatietechniek is de Milwaukee waterpas een onmisbaar hulpmiddel, bijvoorbeeld voor het aanleggen of opstellen van leidingen, pijpen, enz. De waterpassen van Milwaukee hebben een stevig gegoten aluminium frame, waardoor deze bestand zijn tegen alle werkomstandigheden. Daarnaast beschikken ze over een gefreesd meetoppervlak, waardoor optimale nauwkeurigheid gegarandeerd wordt voor uw klusprojecten. Bestel de handige waterpassen van Milwaukee vandaag nog op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

Welke Milwaukee waterpas?

Onlinebouwgereedschap biedt verschillende Milwaukee waterpassen voor uw projectklussen. Wilt u gemakkelijk lasnaden van pijpen, buizen en andere materialen meten? Neemt u dan een kijkje in ons Milwaukee Torpedo waterpas assortiment. De torpedo waterpassen hebben een taps toelopende uiteinden voor het gemakkelijk aflezen van de libel.

Ga voor de Milwaukee digitale waterpas als u gronden of muren snel, eenvoudig en precies wilt meten, bijvoorbeeld voor de aanleg van een terras of een douchevloer. Door de pinpoint meettechnologie van Milwaukee biedt deze handige tool informatielagen met numerieke, grafische, kleur- en audio-eigenschappen voor geavanceerde leesbaarheid.

De compacte waterpassen van de REDSTICK Backbone lijn van Milaukee leveren toonaangevende prestaties tijdens bouwwerkzaamheden en andere projecten. De contrastrijke libellen zijn gemakkelijk af te lezen, nauwkeurig tot op 0,029 graden en worden stevig op hun plaats gehouden door de SHARPSITE™ libeltechnologie.

Voor zware tegelwerk biedt de REDCAST waterpas lijn van Milwaukee een goede uitkomst voor vakmannen. Dit gereedschap is vervaardigd uit gietaluminium slagzones voor slagen tijdens het tegelwerk.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken