Stiftslijper

Stiftslijper

Stiftslijper

Milwaukee’s haakse stiftslijper is de beste in zijn klasse als u in krappe ruimtes en op moeilijk bereikbare plekken wilt schuren, slijpen, ontroesten of polijsten. Door zijn kleine schuurkop en snelle roterende bewegingen, zorgt deze compacte tool dat u nauwkeurig uw klus kunt uitvoeren. De stiftslijper kunt u overal meenemen, doordat het licht in gewicht en klein van formaat is. Desalniettemin is de rechte slijpmachine een echte krachtpatser, die precisie en uitstekende concentriciteit levert. De stiftslijper van Milwaukee is ideaal als u niet beschikt over een compressor, wat wel nodig is bij pneumatische stiftslijpers. Bestel de rechte slijpmachines van Milwaukee gemakkelijk en snel op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

Waarom Milwaukee haakse stiftslijper?

Milwaukee’s stiftslijper biedt een breed scala aan veelzijdige toepassingen, zoals smeedwerk, het vormen van contouren, reparatie, schoonmaken van lasnaden, gietwerk en resten. Daarnaast is de stiftslijper ook prima geschikt voor het ontbramen van oppervlaktebewerking van bijvoorbeeld composiet stoffen, glasvezel, staal, messing, RVS en meer. Het is dan ook een machine wat vaak gebruikt wordt voor industriële doeleinden in de machinebouw, gieterijen, scheepsbouw, constructie, etc. Maar ook voor de doe-het-zelf klusser is deze tool een handig gereedschap. Zo kan de stiftslijper gebruikt worden om stickers, roest en lijmresten eenvoudig te verwijderen van een auto. Het voordeel van Milwaukee’s stiftslijper met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen.

De voordelen van Milwaukee’s M12 FUEL™ haakse stiftslijper

Milwaukee ‘s snoerloze haakse stiftslijper is ontworpen om te voldoen aan de prestatie-, duurzaamheid en ergonomische behoeften van professionele gebruikers en doe-het-zelvers. Zo beschikken de M12 FUEL™ over de vernieuwde POWERSTATE™ koolborstelloze motor die de snelheid onder zware belasting handhaaft. De REDLINK Plus™- intelligentie zorgt voor maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading. In combinatie met de REDLINK PLUS™ elektronica en REDLITHIUM™ accu, levert deze machine een ongeëvenaarde looptijd in alle toepassingen.

 

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken