Decoupeerzaagmachines

Decoupeerzaagmachines

Decoupeerzaagmachines

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Bezig met laden...

12 resultaten

 1. M18 FUEL™ decoupeerzaagmachine M18 FBJS
  M18 FUEL™ decoupeerzaagmachine M18 FBJS
  Vanaf € 281,11 € 232,32

  Langdurig werk | Soepel zagen met minimale versplintering | Hoge zaagprestaties | 18 Volt

 2. M18 FUEL™ decoupeerzaagmachine M18 FJS
  M18 FUEL™ decoupeerzaagmachine M18 FJS
  Vanaf € 288,14 € 238,13

  Langdurig werk | Snel en gemakkelijk verwisselen | Hoge zaagprestaties | 18 Volt

 3. Sale! M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep
  M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep
  Speciale prijs € 299,18 € 247,26 Normale prijs € 401,60
  M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep
 4. Sale! M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep
  M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep
  Speciale prijs € 529,16 € 437,32 Normale prijs € 727,09
  M18™ Heavy Duty decoupeerzaagmachine met knopgreep

12 resultaten

Van het zagen van hele eenvoudige cirkels tot het zagen van nauwkeurige zaagsneden. Met de decoupeerzaagmachines van Milwaukee kunt u gemakkelijk en splintervrij figuren uitzagen in diverse materialen. We bieden ze in verschillende maten en soorten. In ons assortiment onderscheiden we twee type Milwaukee decoupeerzaagmachines: de T-handgreep (ook wel knopgreep genoemd) en de U-handgreep (ook wel beugelgreep genoemd).

Milwaukee decoupeerzaagmachines met beugelgreep (U-handgreep)

De Milwaukee decoupeerzaagmachine met beugelgreep is misschien wel de bekendste decoupeerzaagmachine en heeft, zoals de naam al zegt, een beugelgreep. De vorm van deze decoupeerzaagmachine kenmerkt zich als een handvat die doorloopt naar de onderkant van de machine. De aan/uitknop is dan ook te vinden aan de onderkant van het handvat. De accu van deze decoupeerzaagmachine is te vinden aan de achterzijde van het handvat. De Milwaukee decoupeerzaagmachine met beugelgreep heeft daarnaast een vierkante as, waardoor er minder speling is tijdens het zagen. Bent u op zoek naar een decoupeerzaagmachine waarbij u een nauwkeurige zaagsnede wilt maken? Dan is de Milwaukee decoupeerzaagmachine met beugelgreep de beste keus.

Milwaukee decoupeerzaagmachines met knopgreep (T-handgreep)

Wilt u een decoupeerzaagmachine met veel bewegingsmogelijkheden? Dan is de Milwaukee decoupeerzaagmachine met T-handgreep een echte aanrader. De vorm van de handgreep kenmerkt zich als een liggende T. De handpalm bevindt zich boven het decoupeerzaagje waar u als rechtshandige uw hand kunt plaatsen. Voor linkshandigen geldt dit andersom. Net onder de handpalm bevindt zich de aan/uitknop. De grootste twee voordelen van de T-handgreep is dat u deze ondersteboven kunt gebruiken en gemakkelijk en nauwkeurige bochten mee kunt maken. Dit maakt de machine ideaal om met een negatief decoupeerzaagblad (zaagtanden naar boven gericht) een zichtbare oppervlak splintervrij te zagen. Deze decoupeerzaagmachines worden dan ook vaak gebruikt onder de professionals in de bouw en installatie.

 

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op een leveringstijd van 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken