Ponsmachines

Ponsmachines

Ponsmachines

Milwaukee werkt al bijna 100 jaar voor professionals in de metaal, installatie- en elektrotechnische sector. De ponslijn van Milwaukee maakt het voor de professional en doe-het-zelver mogelijk om snel, gemakkelijk en nauwkeurig ronde en braamvrije gaten te stansen in metaalplaten. Deze innovatieve tools zijn speciaal ontworpen om de productiviteit op de werkplek te verbeteren en zo te voldoen aan de prestatie-,duurzaamheid en ergonomische behoeften van gebruikers. Het voordeel van de ponsmachine met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Bestel gemakkelijk en snel op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Sale! M18™ FORCE LOGIC™ hydraulische ponsmachine
    M18™ FORCE LOGIC™ hydraulische ponsmachine
    Speciale prijs € 1.025,98 € 847,92 Normale prijs € 1.427,68
    M18™ FORCE LOGIC™ hydraulische ponsmachine

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina

Waarom Milwaukee ponsmachine kopen?

De FORCE LOGIC™ hydraulische ponsmachine is de meest compacte, lichtgewicht machine op de markt met een drukkracht van 60 kN. Dit gereedschap is voorzien van de krachtige REDLITHIUM accu, waardoor de tool lang mee gaat door de superieure accuconstructie. Dankzij de M18 accu werkt u volledig draadloos en met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de ponsmachine ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken. Dit handig gereedschap is licht in gewicht om de totale werkinspanning sterk te verminderen en beschikt over ergonomische handgrepen voor maximaal comfort.

De voordelen van de Knock Out Punch and Dies gatenpons systeemaccessoires

Met de Knock Out Punch and Dies gatenpons systeemaccessoires van Milwaukee stanst u perfecte gaten in zowel zacht als roestvrij staal. De gatenpons kenmerkt zich door de lasergegraveerde draden op de ponsen, wat zorgt voor duidelijke uitlijning. De inkepingen op de stempels zorgen daarnaast voor betere grip tijdens het in- en uitdraaien. Let bij het bestellen vooral op het formaat van de gatenpons systeemaccessoire. Bij elke gatenpons staat de diameter in millimeter aangegeven. Zo kiest u de juiste gatenpons systeemaccessoire voor de juiste klus.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken