Kettingzaagmachines

Kettingzaagmachines

Kettingzaagmachines

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Bezig met laden...

6 resultaten

  1. M18 Fuel™ kettingzaag M18 FCHS
    M18 Fuel™ kettingzaag M18 FCHS
    Vanaf € 412,66 € 341,04

    Langdurig werk | Hoge duurzaamheid | Geschikt voor grove houtmaterialen | 18 Volt

6 resultaten

Benzinekettingzagen bijvullen is verleden tijd met de snoerloze kettingzaagmachines van Milwaukee. Dit gereedschap levert het vermogen om in hardhout te zagen, zaagt nog sneller dan benzinekettingzagen en levert tot wel 150 zaagsneden per lading. Dit gereedschap is ontworpen om te voldoen aan de prestatie-, duurzaamheid en ergonomische behoeften van professionele gebruikers die werkzaam zijn in de landschapsonderhoud en elektriciteitsinstallatiebranche. De vernieuwde POWERSTATE™ koolborstelloze motor handhaaft de snelheid onder zware belasting, zonder vast te lopen. Daarnaast presteert deze krachtige motor beter dan (kleine) gasmotoren. De REDLINK Plus™- intelligentie zorgt voor maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading. In combinatie met de REDLINK PLUS™ elektronica en REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12.0 Ah accu, levert dit gereedschap een ongeëvenaarde looptijd in alle toepassingen. Voor ultieme controle en hoge productiviteit bent u met de De M18 FUEL™ technologie van Milwaukee aan het juiste adres!

Veiligheid

Draag bij gebruik altijd geschikte veiligheidskleding, zoals gelaatsbescherming of een veiligheidsbril, gehoorbescherming tegen lawaai, werkhandschoenen met beschermende inzetstukken en een veiligheidshelm om uzelf te beschermen tegen vallende onderwerpen, zoals takken.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de   professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken