Jas

Jas

Jas

Blijf tijdens de winterse dagen of barre werkzaamheden warm en droog met de damesjas van Milwaukee. De Milwaukee damesjas is voorzien van warmte elementen, die u tijdens het werken of wandelen warm houden bij de koudste weersomstandigheden. De heated jacket beschikt over een Easy Touch Heat Controller, waarmee u door middel van drie standen de warmte kunt bepalen. Daarnaast is de jas wind- en waterbestendig, voor optimaal comfort zelfs in barre weersomstandigheden. De verwarmde jas van Milwaukee maakt gebruik van een compacte M12 lader, die geïntegreerd is met het M12 snoerloze stroomsysteem. Door de superieure accuwerkduur levert de jas tot 8 uur aaneengesloten warmte met een M12™ Redlithium™ 2,0 Ah accu, waardoor u halverwege uw (werk)dag niet hoeft op te laden.

Bezig met laden...

2 resultaten

  1. Sale! M12 HJ LADIES2-0 2XL)
    M12 HJ LADIES2-0 2XL)
    Speciale prijs € 193,02 € 159,52 Normale prijs € 229,78
    Geen accu's bijgeleverd, Geen lader bijgeleverd, Geen kitbox of tas meegeleverd

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken