Premium Jas

Premium Jas

Premium Jas

Blijf tijdens de koude wintermaanden of barre werkzaamheden warm en droog met de premium herenjassen van Milwaukee. De Milwaukee premium jassen zijn voorzien van warmte elementen, die u tijdens het werken of wandelen warm houden. De heated jackets beschikken over een Easy Touch Heat Controller, waarmee u door middel van drie standen de warmte kunt bepalen. Daarnaast zijn de jassen wind- en waterbestendig, voor optimaal comfort zelfs in barre weersomstandigheden. De verwarmde jassen van Milwaukee maken gebruik van een compacte M12 lader, die geïntegreerd is met het M12 snoerloze stroomsysteem. Door de superieure accuwerkduur levert de jas tot 8 uur aaneengesloten warmte met een M12™ Redlithium™ 2,0 Ah accu, waardoor u halverwege uw werkdag niet hoeft op te laden.

Bezig met laden...

6 resultaten

6 resultaten

Welke Milwaukee premium heated jacket?

In dit segment bestaat het aanbod uit drie verschillende heated jackets modellen: De premium heated BL4 jacket, de premium heated jacket GREY4 en de premium heated camouflage jacket. De M12™ premium heated BL4 en de M12™ premium heated jacket GREY4 zijn gemaakt van duurzaam TOUGHSHELL™ stretch polyester, wat vijf keer langer meegaat. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren zwart of grijs. Wilt u een jas wat meer laag bewegingsgeluid heeft en zeer geschikt is voor bosrijke omgevingen, dan kunt u het beste kiezen voor de premium heated camouflage jacket. Wij hebben de modellen hieronder voor u toegelicht.

Duurzaam en stevig: M12™ premium heated BL4 of GREY4 jacket

De verwarmde TOUGHSHELL™ Milwaukee heated jas wordt aangedreven door de krachtige M12™ REDLITHIUM™ batterijen. De jas maakt gebruik van koolstofvezel verwarmingselementen om warmte te creëren en te verspreiden naar de borst, rug en handzakken aan de voorkant. De One-touch LED controller verwarmt de jas op drie warmte-instellingen, waardoor u  het creëren van een comfortabele warmte voor elke omgeving of weer. Deze MILWAUKEE® verwarmde jas heeft een nieuwe Quick-Heat functie waardoor je drie keer sneller warmte voelt dan onze vorige jassen en concurrenten op de markt. Net als alle andere producten, zijn de verwarmde jassen van Milwaukee gebouwd om lang mee te gaan met TOUGHSHELL™ stretch polyester dat vijf keer langer meegaat dan de vorige Softshell verwarmde jassen. Het duurzame materiaal van de jas is ook wind- en waterbestendigheid, voor optimaal comfort in barre weersomstandigheden.  

Laag bewegingsgeluid en camouflage: M12™ premium heated camouflage jacket

Milwaukee® M12™ verwarmde QuietShell camouflage jas wordt aangedreven door M12™ REDLITHIUM™ batterijtechnologie en maakt gebruik van koolstofvezel verwarmingselementen om warmte te creëren en te verdelen over de borst, rug en handzakken aan de voorkant. Met de Easy Touch Heat Controller kunt u met één druk op de knop kiezen uit drie warmtestanden, die de ideale warmte levert in elke omgeving. De nieuwe Quick-Heat functie zorgt ervoor dat u de warmte 3x sneller aanvoelt dan de voorgaande Milwaukee jasmodellen en concurrenten. De jas is voorzien van een nieuwe Realtree Edge® camouflagepatroon, wat deze geschikt maakt voor bosrijke omgevingen, maar ook voor gebruik gedurende het hele jaar. Dankzij de QuietShell Stretch Polyester heeft de jas een opvallend laag bewegingsgeluid. Het duurzame materiaal van de jas is ook wind- en waterbestendigheid, voor optimaal comfort in barre weersomstandigheden.  

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken