Zoeklamp

Zoeklamp

Zoeklamp

De M18™ LED zoeklamp schijnt met zijn 1250 lumen helder licht op belangrijke zaken. De lamp heeft een spotmodus voor afstandsverlichting, wat deze ideaal maakt voor inspecties van elektriciteitspalen, hoogspanningskabels, leidingen, gegoten of koperen buizen en ondergronds werkzaamheden of onderhoud aan bruggen. De lamp is voorzien van innovatieve TRUEVIEW technologie, die zelfs de kleinste details verlichten in elke buiten- of binnenruimte. De lamp biedt 4 standen: een spot met sterk gecentreerde lichtbundel in het midden, stand met een brede lichtstraal rondom, spot en flitslicht voor verschillende opties in werkplaatsverlichting. De inspectielamp maakt deel uit van de veelzijdige M18 accuserie en werkt op dezelfde M18 accu’s waarmee u andere Milwaukee M18 gereedschappen oplaadt.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken