Bouwlamp

Bouwlamp

Bouwlamp

Gemakkelijk op te hangen, onmiddellijk licht. De robuuste hangende bouwlamp levert een krachtige lichtstraal van 7700 lumen en zorgt voor de beste werkplaatsverlichting. Deze lamp is ideaal voor bouwomgevingen, woningen en grote projecten. Dankzij de verende kabelhouder en stalen hangkabel van 1,2 meter kunt u de installatiehoogte van de lamp gemakkelijk afstellen. De lamp is met zijn zeer duurzame en stootbestendige polycarbonaatlens bestand tegen een val tot 2,7 meter, waardoor deze perfect beschermd tegen ruige werkomstandigheden. De 4 meter netsnoer zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt werken op grotere afstanden.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken