Gereedschapsboxen

Gereedschapsboxen

Gereedschapsboxen

Geen rondslingerende gereedschappen meer met de geïntegreerde en duurzame PACKOUT™ gereedschapsboxen van Milwaukee. De PACKOUT™ gereedschapsboxen zijn gemaakt van stootvaste polymeer en met de metaal verstevigde hoeken kunnen de boxen wel tegen een stootje op bouwplaatsen en bouwwerven. De Milwaukee PACKOUT™ heeft een onbeperkte veelzijdigheid die u de mogelijkheid biedt om uw gereedschapsboxen te verwisselen in configuraties die het beste bij uw behoeften passen of om deze als op zichzelf staande stukken te gebruiken. Een eenvoudig te gebruiken, metalen versterkte vergrendeling houdt elk van de stukken van de PACKOUT ™ veilig vergrendeld op zijn plaats. Elk opslagstuk in de PACKOUT™ heeft een uitstekende opslagruimte en kan gemakkelijk plek bieden voor zowel snoerloos als gesnoerd gereedschap en handgereedschap. 

Bezig met laden...

10 resultaten

10 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken