Kantenfrees

Kantenfrees

Kantenfrees

Het afwerken van randen doet u eenvoudig en snel met de M18 kantenfrees van Milwaukee. Met dit gereedschap zorgt u er voor dat keukenbladen, tafels, meubels e.d. netjes en tot in de puntjes zijn afgewerkt. In ons assortiment bieden wij één topproduct in de categorie snoerloze kantenfrees: de M18 FUEL kantenfrees M18 FTR. Deze krachtpatser combineert vermogen, snelheid en nauwkeurige diepte-instelling om met gemak diverse materialen te bewerken, zoals hout, metaal en aluminium. De machine is voorzien van drie MILWAUKEE® exclusieve technologieën - de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accu technologie en REDLINK PLUS™ hardware en software intelligentie - die een uitstekend vermogen, looptijd en duurzaam gebruik bieden op de werkplek bieden. Het gereedschap is uitgerust met een micro-instelwiel en een macro-instelknop, die snelle en nauwkeurige diepte-instellingen mogelijk maken voor zeer nauwkeurig werk. Een variabele snelheidskeuze met snelheden van 10.000 tot 31.000 omw/min zorgt voor controle bij alle toepassingen en gaat u in een slecht verlichte ruimte aan de slag, dan schijnen de ingebouwde LED verlichting u bij om goed zicht te houden op uw werk. De M18 kantenfrees wordt geleverd met de meest gebruikte accessoires, zodat u meteen aan de slag kunt gaan.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken