Plaatscharen

Plaatscharen

Plaatscharen

Met de plaatscharen van Milwaukee wordt kort, recht én figuurknippen in metaal een eenvoudig kunstje. De fijn in de hand liggende plaatscharen zijn voorzien van een torsieveerbediende bek voor snellere knipresultaten en optimale gebruiksgemak tijdens het knippen. Door de drievoudige kniprichtingidentificatie knipt u nauwkeurig, snel en recht in werkstukken. Dankzij het hefboomontwerp houdt u stevig grip en zet u gemakkelijker kracht. De plaatscharen zijn gesmeed uit gelegeerd staal voor maximale bescherming tegen corrosie en onovertroffen duurzaamheid.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken