Decoupeerzaagmachines

Decoupeerzaagmachines

Decoupeerzaagmachines

Op zoek naar een gesnoerde decoupeerzaagmachine? Bij onlinebouwgereedschap bent u aan het juiste adres. Naast dat onze decoupeermachine de ongeëvenaarde kwaliteit van Milwaukee bevatten zijn onze decoupeermachines uitgerust met een pendelfunctie, zo bent u gegarandeerd sneller klaar met uw zaagwerkzaamheden. Ook bent u met de pendelfunctie minder snel door uw zaagbladen heen doordat het afval beter afgevoerd wordt met de golvende beweging die het blad maakt. Met de juiste zaagbladen bent u in staat om met deze machines nauwkeurig door hout, aluminium, staal of keramiek te zagen.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke Decoupeerzaagmachine heb ik nodig?

De verschillen tussen de verschillende zaagmachines vind u in het vermogen en het aantal slagen per minuut zo is de JSPE de snelst zagende van de 3 en is deze ook uitgerust met extra functies zoals een LED-lamp voor optimaal zicht op het werk. De FPSE is daarentegen iets minder snel maar  desalniettemin ook een top keuze, door zijn contragewichtmechanisme is hij veel rustiger in de loop dan de JSPE. Tot slot heb je de JS versie, de minst snelle maar wel de meest lichte machine en daarentegen een perfect model voor diegene die voor een goed bedrag een goede decoupeerzaagmachine wil.

Voor welke materialen?

Voor het gebruik van decoupeerzaagmachines kan men veel verschillende soorten decoupeer zaagbladen gebruiken, deze zijn vaak doorslaggevend voor de toepassing, de machine zal voornamelijk bepalen met welke snelheid u door het materiaal kan en hoe lang u dat kan doen, het zaagblad bepaald welk materiaal u kan bewerken. Bent u nog op zoek naar zaagbladen, dan adviseren u wij om op deze website uw zaagbladen uit te kiezen. Om u toch een beeld te geven van welke materialen u kan bewerken met een decoupeermachine, de te bewerken materialen kunnen zijn: hout, aluminium, staal of keramiek.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken