Bandzaagmachines

Bandzaagmachines

Bandzaagmachines

De Milwaukee gesnoerde bandzaagmachine brengt de kracht en precisie van een bandzaagmachine op uw werkterrein. De bandzaagmachines van Milwaukee zorgen voor een gelijkmatige, krachtige zaagsnede in verschillende soorten metalen die handig zijn voor zowel industrieel als doe-het-zelf-gebruik.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke Bandzaag is de zaag voor mij?

De BS 125, tevens de enige bandzaag in ons gesnoerde assortiment is het ideale stuk gereedschap voor het doorzagen van metaal, het blad van de bandzaag is namelijk uitermate dun waardoor de weerstand laag is. Het dunne blad is door de lage weestand sneller door het materiaal heen en laat het ook nog eens een nette zaagsnede achter. De BS 125 is in staat om in metalen materialen te zagen van 125 bij 125 mm. Tevens is deze bandzaag uitgerust met constante vermogen technologie waardoor u zelfs tijdens het zagen van de zwaarste toepassingen geen vertraging ervaart.

Voor welke materialen?

Als u metaal zaagt om te lassen, zult u blij zijn met de gladdere zaagsneden die de bandzaagmachines van Milwaukee bieden in vergelijking met andere soorten bandzaagmachines. Deze gelijkmatige sneden besparen u op de lange termijn tijd, omdat u ruwe randen moet ontbramen. Het ontwerp van een bandzaag is in tegenstelling tot de cirkelzaagmachine van Milwaukee, geschikt voor zowel rechte als gebogen snedes.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken