Afkortzagen

Afkortzagen

Afkortzagen

U kent het wel, u heeft net een stuk metaal wat in de vluchtigheid te lang is ingekocht, in dit geval moet u het gaan afkorten en het liefste doet u dit op de zo snel mogelijke manier. De Milwaukee metaalafkortslijpmachine is daarom bij uitstek geschikt voor snelle afkortwerkzaamheden in verschillende soorten metalen. Bij Onlinebouwgereedschap bieden wij de beste gesnoerde afkortzagen aan om u het optimaal op weg te helpen!

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke Afkortzaag is de zaag voor mij?

Wanneer u van plan bent om grote stukken metaal door te zagen is CHS 355 metaalafkortslijpmachine de tool voor u. De CHS is gemakkelijk mee te nemen met zijn 18 kilo aan gewicht en zijn geïntegreerde draaggreep en vergrendelpen. Ook is deze slijpmachine voorzien van een snelspanverstekklem en snelspansysteem zo heeft u uw werk en machine binnen no time ingesteld. De zaagcapaciteit van deze machine is uiteenlopend in de verschillende hoeken van waaruit u zaagt. Let op deze machine heeft een asgat van 25,4 mm, dit is essentieel om de juiste slijpschijf te vinden voor deze machine

Voor welke materialen?

Ons assortiment aan afkortzagen bevat enkel en alleen afkortzagen die voor het bewerken van metaal bedoeld zijn. Denk bij de te bewerken materialen bijvoorbeeld aan profielen, buizen en stangen. Het slijpen van andere materialen raden wij daarnaast streng af wegens veiligheidsoverwegingen, houdt het daarom ten alle tijden bij metalen en staal en ga geen andere materialen zoals tegels of hout doorsnijden

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken