Afkortzaagmachines en onderstellen

Afkortzaagmachines en onderstellen

Afkortzaagmachines en onderstellen

Ook voor de zware afkortwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gesnoerde afkortzagen zijn de keuze wanneer u lange en dikke materialen die u in verschillende hoeken stabiel kan doorzagen. Met een bijpassend onderstel bent u in staat om tot minimaal 3 meter aan materiaal stabiel op een aangename werkhoogte door te zagen. Ons assortiment bevat afkortzagen voor zowel de simpele als lastige zaaghoeken, met een hoge veelzijdigheid kunnen de Milwaukee afkortzagen in elke situatie excelleren.

Bezig met laden...

7 resultaten

7 resultaten

Welke afkortzaag is de ideaal voor mij?

Bij onlinebouwgereedschap verkopen wij 2 soorten afkortzagen, de MS 216 en de MS 304 D. Naast het prijsverschil zijn er ook verschillen in de functionaliteiten van beide machines. De MS 216 zaagt minder diep dan zijn grotere broer de MS 304 D maar is daarentegen wel uitgerust met een laser voor optimale begeleiding bij de zaaglijn. De MS 216 is in staat om in een verstekhoek tot 50 graden en een hellingshoek tot 48 graden te zagen.

De MS 304 D heeft de hoogste zaagcapaciteit en tevens de beste flexibiliteit in de verstekhoek met tot 60 graden aan verstekhoekcapaciteit en daarbij een hellingshoekinstelling tot 48 graden. Deze afkortzaag maakt ook de minste rommel door zijn integrale stofkanaal die ervoor zorgt dat 75% van het stof en de spanen op worden gevangen en naar de achterzijde van de machine geleid wordt.

Voor welke materialen?

Het valt of staat bij de keuze van uw zaagblad, let daarom op of uw zaagblad de toepassingen dekt die u tegenkomt tijdens uw werkzaamheden. Er zijn namelijk bladen voor metaal, maar ook universele of speciaal voor hout of laminaat. Let ook op de grote van het blad en de asgat, een blad die niet op de afkortzaag past namelijk feitelijk nutteloos.

Welk onderstel moet ik kiezen?

Wanneer je uw afkortzaag stabiel op van de grond wil hebben is een onderstel de juiste oplossing. Al onze onderstellen zijn universeel en kunnen het gehele assortiment van afkortzagen dragen. Het onderscheid vind u in het gewicht en het formaat van het onderstel, daarnaast hebben andere versies iets meer extra’s. De MSL 1000 is een simpel maar functioneel instapmodel van 17 kg en verlengbaar tot 2,08 meter, dit houdt in dat uw werkstuk tot maximaal 2,08 meter op ondersteuning kan rekenen, natuurlijk kan het werkstuk ook verder uitsteken. De MSL 2000 is de lichtste versie van de onderstellen en kan verlengd worden tot 2,54 meter. De MSL 3000 is de zwaarste in zijn klasse met de hoogste draagkracht en is daarbij verlengbaar tot 3 meter. De beste keuze voor lange en zware werkstukken is de MSL 3000.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken