Rechte slijpmachines

Rechte slijpmachines

Rechte slijpmachines

Op zoek naar een gesnoerde rechte slijper? De Milwaukee gesnoerde rechte slijpers zijn krachtige stukken gereedschap die allen op uw beurt erg handig in de meest lastige situaties. Deze slijpers zin ideaal voor de slijpwerkzaamheden op plekken waar het moeilijk is om bij het werkstuk te kunnen. De toepassingen zijn erg uiteenlopend zo kan deze slijper enorm handig zijn voor een automonteur die door kleine kiertjes zijn slijpwerkzaamheden moet uitvoeren. Een rechte slijper kan afhankelijk van de vrees die u gebruikt door een breed scala aan materialen heen slijpen.

Bezig met laden...

7 resultaten

7 resultaten

Onze Rechte Slijpers

De gesnoerde rechte slijpers van Onlinebouwgereedschap zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en kunnen elke klus die ze tegenkomen aan kunnen. Rechte slijpers zijn uitermate handige machines voor slijpwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken. Wij hebben 3 verschillende soorten machines in dit segment met toonaangevende verschillen. De DG 30 E is een rechte slijper die uitermate licht is en gebruikt kan worden in 1 hand. De DG 30 E is bij uitstek geschikt voor het precisie werk, door de korte as zit je erg dicht op het werkstuk waardoor de controle hoog is. De DGL versies hebben een verlengde as waardoor je weer beter kan werken op moeilijk toegankelijke plaatsen. het verschil tussen de DGL 30 E en de DGL 34 is dat de 30 E een variabel toerental heeft en de 34 versie heeft een verhoogd maar vast toerental.

Voor welke materialen?

De materialen die je met een rechte slijper kunt bewerken zijn heel uiteenlopend, afhankelijk van de vrees die u gebruikt kan u materialen zoals metaal, plastic, hout en gesteentes bewerken. Deze vrezen zijn in verschillende vormen en hardheid te verkrijgen zodat u altijd de perfecte soort afwerking kan krijgen. Let wel op dat u vrezen tot een diameter van 6 mm in de spantang kan bevestigen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken