230 mm haakse slijpmachines

230 mm haakse slijpmachines

230 mm haakse slijpmachines

Op zoek naar een gesnoerde 230 mm haakse slijpmachine van Milwaukee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Slijpmachines van 230 mm worden voornamelijk gebruik voor het doorslijpen van massievere werkstukken zoals gesteentes en metalen. In dit segment zal u ook slijpmachines tegenkomen met een 180 mm schijf, hierbij geld hoe kleiner de schijf hoe meer omwentelingen, maar dat is wel in ruil voor een minder hoge slijpdiepte. De verschillen in de verschillende slijpmachines kan u terugvinden in het vermogen, hoe meer wattage hoe minder vatbaar de machine is voor weerstand van het materiaal wat u slijpt, daardoor zal u sneller door uw materiaal heen gaan. Ook zijn de extra functies heel verschillend per model, zo kan u ze met terugslagbeveiliging, ProTech motors, Antivibratie en Auto-Balancer systemen tegenkomen.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 29 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. 2600 Watt haakse slijpmachine AGVM 26
  2600 Watt haakse slijpmachine AGVM 26
  Vanaf € 361,45 € 298,72

  2600 W | Hoge Levensduur | Anti Vibratie | Auto balancer | Terugslagbeveiliging

 2. Sale! Haakse slijpmachine 230 mm 2400 Watt Dodemansschakelaar
  Haakse slijpmachine 230 mm 2400 Watt Dodemansschakelaar
  Speciale prijs € 226,56 € 187,24 Normale prijs € 299,96
  Haakse slijpmachine 230 mm 2400 Watt Dodemansschakelaar

Resultaat 112 van de 29 resultaten wordt getoond

Pagina

Onze slijpers

Onze 230 mm slijpmachines zijn uitermate geschikt zijn voor het doorslijpen van massieve werkstukken zoals snel bouwsteen of dikke stukken metaal, dit komt door de grote snijdiepte van 68 mm. Hoe groter de schijf hoe dieper de slijpsleuf kan zijn, 180 mm machines hebben een doorslijpdiepte van 43 mm, 230 mm machines hebben er een van 68 mm. Het verschil tussen de machines zal u ten eerste vinden in de wattage, hoe meer watt hoe meer vermogen wat zich in zal uiten in comfortabeler slijpen. Een slijpmachine met een hoog vermogen zal minder last hebben van de weerstand van een materiaal waardoor het onverschrokken door kan slijpen.

Welke haakse slijpmachine is geschikt voor mij?

Als u een keuze heeft kunnen maken in wattage zijn er ook nog een aantal opties die de machines bevatten, zo hebben sommige machines een ProTech motor, deze waarborgt de levensduur van uw machine. Dan is er ook nog eens antivibratie technologie wat veel vibraties tijdens het werken op kan vangen zodat langdurig werken minder belastend wordt. De auto balancer functie is er ook nog, deze reduceert schadelijke trillingen. Schadelijke trillingen kunnen ervoor zorgen dat het werken onaangenamer wordt maar ook voor hogere slijtage van uw slijpschijven. Tot slot zijn er een aantal machines met terugslagbeveiliging ter preventie van het zogeheten terugslag effect.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken