Schuurmachine

Schuurmachine

Schuurmachine

Grove schuurwerk- en toepassingen doet u eenvoudig en snel met de schuurmachines van Milwaukee. Met dit gereedschap zorgt u er voor dat massieve oppervlakken, zoals deuren, eettafels, auto’s en andere werkstukken netjes en kaal geschuurd worden. De polijstmachines zijn leverbaar in verschillende modellen, waarvan we twee excentrische en een bandschuurmachine. Bekijk hieronder ons assortiment aan Milwaukee schuurmachines en klaar uw schuurklussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Welke Milwaukee schuurmachine is geschikt voor welk materiaal?

Bij Onlinebouwgereedschap vindt u twee Milwaukee excentrische schuurmachines en een bandschuurmachine in ons assortiment. Koopt u een schuurmachine van Milwaukee, dan raden wij aan om te kijken welke schuurmachine het meest geschikt is voor uw klus. Zo is de 300 Watt ROS 125 E schuurmachine geschikt voor licht tot middelgroot schuurwerk op werkstukken, zoals houten ladekasten, kunststof platen of metalen poten voor zowel binnen als buitenshuis. Als u op zoek bent naar een schuurmachine waarmee u hittegevoelige materialen, zoals krimpfolie, wilt schuren, is de ROS 150 E-2 excentrische schuurmachine een uitstekende schuurmachine om in uw uitrusting aan te schaffen. We bieden ook een schuurmachine waarmee u grote tot zeer grote oppervlakken kunt schuren: de BS 100 LE bandschuurmachine. Deze schuurmachine kunt u gebruiken voor een breed scala aan voorwerpen en is geschikt voor kunststof, hout en niet ijzerhoudende metalen.

Wat is het verschil tussen een bandzaagschuurmachine en excentrische schuurmachine?

Er is een belangrijk verschil tussen de bandzaagschuurmachine en excentrische schuurmachine: bij de excentrische schuurmachine kunt u probleemloos snelle en grove schuurwerk verrichten, doordat de schuurkop roterende bewegingen maakt. Hierdoor is het niet nodig om op de nerfrichting te letten en heeft u minder snel last van markeringen. De bandschuurmachine daarentegen heeft een schuurband die beschikt over een ronddraaiende aandrijf- en spanrol, waarmee u snel materiaal wegwerkt. Deze machine is de meest krachtige, echter is het raadzaam om deze niet te lang op dezelfde plek te houden om deuken te voorkomen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken