Schroevendraaiers

Schroevendraaiers

Schroevendraaiers

Het is klaar met de vermoeiende bewegingen voor het in- en uitdraaien van schroeven! Haalt u eenmaal een Milwaukee schroefmachine voor uw klussen in en rondom uw huis of voor uw professionele klussen, dan zult u zichzelf snel afvragen hoe u het al die tijd zonder heeft gesteld. Milwaukee’s schroefmachines zijn compact en licht en zijn hierdoor ideaal om op moeilijk bereikbare of krappe ruimtes te schroeven. Wij bieden twee duurzame Milwaukee schroefmachines van 725 Watt, welke voorzien zijn van een metalen tandwielhuis en een 4 meter lange snoer, zodat u deze kunt aansluiten in het dichtstbijzijnde stopcontact. De schroefmachines van Milwaukee zijn uitsluitend en alleen geschikt voor schroefklussen. Bekijk hieronder ons assortiment en klaar uw klussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Milwaukee’s schroevendraaiers

De gesnoerde schroevendraaiers van Milwaukee mogen dan compact en licht in gewicht zijn, ze leveren grote daden. Wij bieden twee soorten modellen in dit segment: de DWSE 4000 Q schroevendraaier en de TKSE 2500 Q. Kiest u voor de TKSE 2500 Q, dan boort u schroeven in verschillende werkstukken of voorwerpen die gemaakt zijn van metaal, hout of andere materialen boort. Dit model wordt geleverd met een gordelhaak, doppenset (bestaande uit dop 6 / 8 / 10 mm) en 4 meter snoer. Zoekt u een schroevendraaier waarmee u specifiek kunt schroeven in gipsplaten, kies dan voor de DWSE 4000 Q. Dit model wordt geleverd met een bithouder, schroefbit PH2, gordelhaak en 4 meter snoer. Beide modellen zijn voorzien van een geluidsarme koppeling en hebben een ergonomisch softgrip, waardoor u prettiger kunt werken.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken