Bouwstofzuigers

Bouwstofzuigers

Bouwstofzuigers

Weg met die schadelijke stoffen op de werkplek! Onlinebouwgereedschap biedt verschillende duurzame Milwaukee bouwstofzuigers, variërend van universele bouwstofzuigers voor droog en natgebruik tot stofzuigers voor het reinigen van kleine en krappe plaatsen. Alle stofvrije oplossingen van Milwaukee zijn geïntegreerd met zeer efficiënte deelluchtfilters. De Milwaukee bouwstofzuigers kunnen tot 99,97% van het silicastof opvangen voor hoogwaardige vuilfiltratie. Profiteer van de stofvrije oplossingen bij het gebruik van instrumenten en elektrisch gereedschap van Milwaukee om de veiligheid voor uw volgend project te waarborgen!

Bezig met laden...

Waarom een Milwaukee bouwstofzuiger?

Wie in de bouw werkt of vaak klusprojecten uitvoert, weet hoe schadelijk het kan zijn als er resterende bouwstof overblijft. Sterker nog: stofvrij werken op bouwlocaties is de norm! Bouwstof bestaat voornamelijk uit minuscule bouwstof deeltjes die niet met het blote oog te zien zijn en in je longen terecht kunnen komen. Dit kan tot catastrofale en onherstelbare gezondheidsschade leiden. Des te meer reden om een kwalitatieve bouwstofzuiger aan te schaffen.

Welke Milwaukee bouwstofzuiger is geschikt voor mijn klus?

Wij hebben een aantal krachtige Milwaukee bouwstofzuiger modellen in ons assortiment die variëren in het aantal liters en specifieke toepassingen.

Belangrijk om te weten is dat de bouwstofzuiger modellen zijn gecategoriseerd onder twee klassen: de M-klasse en de L-klasse. De bouwstofzuigers met L-klasse zijn specifiek geschikt voor het opzuigen van stoffen van beton/baksteen en kalksteen. De M-klasse daarentegen is, naast beton, baksteen- en kalksteen, ook geschikt voor meerdere stofsoorten, zoals tegellijm, houtstoffen, lak, plamuur, vulmaterialen, gips, cement, latex- en olieverven. De M-klasse is dus geschikt voor meerdere stoffen en biedt een betere stofafzuiging dan de L-klasse. Daarnaast is het ook raadzaam om te kijken of u een bouwstofzuiger nodig heeft voor zowel droog- als natzuig werkzaamheden. Zo is de AS 2-250 ELCP stofzuiger van 25 liter een universele bouwstofzuiger die geschikt is voor zowel droog- als natboren.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken