Kolomboormachines

Kolomboormachines

Kolomboormachines

Schaft u een kolomboormachine van Milwaukee aan, dan bent u voor de optimale en nauwkeurige boorklussen meteen een heel eind op weg. Deze krachtpatser behoort tot de boormachines, maar werkt net anders dan de boormachines. U kunt met de kolomboormachine namelijk nauwkeurig en kaarsrecht boren, doordat u de boordiepte zelf instelt met de statische tafelboor en de boor eenvoudig in een perfecte lijn in het materiaal laat zakken. Wilt u bijvoorbeeld meerdere gaten achter mekaar boren die exact dezelfde afmetingen en dieptes hebben, dan biedt de kolomboormachine uitkomst. Voorbeelden hiervan zijn kleine houten blokken, maar ook harde materialen zoals staal of tropisch hardhout. In ons assortiment vindt u Milwaukee kolomboormachines met een krachtige 1200 Watt vermogen.

Bezig met laden...

4 resultaten

 1. Kernboormachine met magneetvoet MDE 41
  Kernboormachine met magneetvoet MDE 41
  Vanaf € 1.055,02 € 871,92

  1200 Watt | Maximale boorcapaciteit bij 14 mm kernboren en 13 mm spiraalboren

 2. Kernboormachine met magneetvoet MDP 41
  Kernboormachine met magneetvoet MDP 41
  Vanaf € 1.376,40 € 1.137,52

  1200 Watt | Beste gebruikersbescherming | Voor max. 14 mm kernboren en max. 13 mm spiraalboren

4 resultaten

Onze Milwaukee kolomboormachines

De kolomboormachine van Milwaukee biedt een tal van voordelen. Wilt u bijvoorbeeld meerdere gaten achter mekaar boren die het exact dezelfde afmetingen en dieptes hebben, dan biedt de kolomboormachine uitkomst. In ons assortiment vindt u 3 verschillende modellen in het kolomboormachine segment. Zo beschikt de kernboormachine met magneetvoet MDE 41 over een tweetoerig tandwielhuis voor optimale boorsnelheid met 475 en 730 omw/min bij gebruik van kernboren of spiraalboren. U houdt het toerental volledig zelf in controle, waardoor u in elk materiaal boort op de juiste snelheid. De kolomboormachine is daarnaast ook nog eens veilig voor de klusser; de machine herkent door de AUTOSTOP™ beveiliging buitensporige rotatie en stopt de machine automatisch voor de beste gebruikersbescherming. Indien u als beginner op zoek bent naar een kolomboormachine, is de kernboormachine met magneetvoet MDP 41 een mooie beginnerskolomboormachine. Deze machine biedt optimale gebruikersbescherming en eenvoudige uitlijning door de MAGSWITCH™ techniek. Alle kolomboormachines zijn voorzien van LED-verlichting, zodat u ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken.

Voor welke materialen?

Met de kolomboormachines kunt u over het algemeen in staal en houtmaterialen boren, maar elk model heeft specifieke eigenschappen die excelleren in bepaalde materialen. Met de MDE 41 en MDP 41 kunt u zowel in diverse soorten staal als in zacht- en hardhout boren. Dit model wordt dan ook standaard met kern- en spiraalboren geleverd. De MDE 42 is vooral geschikt als u gaten in dik staal (max 50 mm dik) wilt boren. Dit model wordt geleverd met een instelbare beschermkap, snijolie en sleutels.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken