SDS Max

SDS Max

SDS Max

Op zoek naar krachtige boormachines voor extreem zware boorklussen? Dan zijn de SDS-Max boorhamers van Milwaukee een slimme keus. Deze boorhamers zijn geschikt voor harde steensoorten en hard beton. Het voordeel van een boorhamer met een SDS Max boorkop is dat deze voorzien is van een extra gleuf, waardoor u niet hoeft te zoeken hoe de boor in de kop moet. Ideaal als u vaak en snel moet klussen. Wij hebben krachtige Milwaukee SDS Plus boormachines, variërend van 1100 tot 1700 Watt, en bieden verschillende modellen die elk geschikt zijn voor specifieke toepassingen. De boormachines van Milwaukee zijn uitsluitend en alleen geschikt voor boren die op een SDS Max boorkop passen. Bekijk hieronder ons assortiment aan Milwaukee boormachines en klaar uw boorklussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. 8 kg klasse boor- en breekhamer K 850
  8 kg klasse boor- en breekhamer K 850
  Vanaf € 764,38 € 631,72

  11 Joules slagenergie | AUTOSTOP™ beveiliging | Boor- en beiteltoepassingen

 2. 10 kg breekhamer K 900
  10 kg breekhamer K 900
  Vanaf € 779,08 € 643,87

  1600 Watt | 20 Joule slagenergie | Heavy Duty boor- en breektoepassingen

 3. 10 kg combihamer K 950
  10 kg combihamer K 950
  Vanaf € 832,99 € 688,42

  1700 Watt | 20 Joule slagenergie | Heavy Duty boor- en breektoepassingen

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina

Welke Milwaukee SDS Max boormachine is geschikt voor mijn klus?

Voordat er gekeken wordt naar welke SDS Max boor u nodig heeft, is het allereerst belangrijk om te kijken naar het vermogen in Watt. Hoe hoger het Watt vermogen, des te zwaarder werk u kunt verrichten met de boorhamer. Wilt u enkel alleen beitelen en hakken en zoekt u een krachtige breekhamer hiervoor? Dan is de 5 kg SDS-max breekhamer afdoende. Voor het verrichten van zowel boor als beiteltoepassingen zijn de multifunctionele SDS Max combihamers ideaal. Wij bieden daarnaast ook boorhamers die speciaal gemaakt zijn voor de extreme Heavy Duty boor- en breekwerkzaamheden. Zo is de 10 kg combihamer K 900 geschikt voor toepassingen waarbij u een aggregaat kunt aansluiten.

Milwaukee SDS-Plus of SDS-Max?

Twijfelt u of u voor de SDS Plus of SDS Max moet gaan? Geen zorgen, wij leggen het kort uit. Welke boor u kiest hangt af van uw type klus. Het verschil tussen de SDS-Plus en de SDS Max is de grootte in diameter: de SDS plus begint met een diameter vanaf 5 mm en is vooral geschikt voor licht tot middelzwaar boorwerk. De SDS-Max daarentegen begint vanaf een diameter van 16 mm en zijn dus beter bestand tegen zwaardere boorklussen, zoals het boren van extreem grote gaten in steen en beton. Bij de aanschaf van een SDS boorhamer is het dus aan te raden om eerst goed te kijken welke SDS-boorhamer u voor welke klus nodig heeft. Houdt u er ook rekening mee dat bij aanschaf van betonboren deze ook een SDS-aansluiting hebben. Normale betonboren zonder SDS aansluiting zijn namelijk niet geschikt voor SDS-boorhamers.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken