Over ons

Bezig met laden...

Over Online Bouwgereedschap

De Online Bouwgereedschap is de Milwaukee specialist op het gebied van elektrisch gereedschap, gereedschap en accessoires voor de professionele vakman en doe-het-zelvers.

Geschiedenis

Online Bouwgereedschap is onderdeel van moederbedrijf Borgh B.V., een internationaal opererende verkooporganisatie in kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmateriaal. Van oorsprong is Borgh gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken voor de bouw, industrie en installatiebranche.

Vanwege de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires, heeft Borgh B.V. in 2021 besloten om Online Bouwgereedschap in het leven te roepen. Online Bouwgereedschap is gericht op één specifiek merk: de Milwaukee tools.

Waarom Milwaukee?

Online Bouwgereedschap en Milwaukee gaan hand in hand als het om duurzaamheid en hoge prestaties gaat. Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit aan elektrisch gereedschap en accessoires aan onze klanten in de bouw te leveren. Innovatie is de sleutel tot het succes van de meest recente Milwaukee producten. Het is dan ook bewezen dat Milwaukee zeer krachtig en betrouwbaar gereedschap levert die zelfs in zware omstandigheden zijn kwaliteit behoudt.

Bij Online Bouwgereedschap bent u ervan verzekerd dat u de officiële Milwaukee artikelen koopt voor eerlijke prijzen. De Milwaukee tools zijn daarnaast ook verzekerd van officiële Milwaukee garantie en een CE keurmerk.

Waarom kiezen voor Online Bouwgereedschap 

  • Eerlijke prijs

Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen.

  • Kwaliteit voorop

Wij kopen onze Milwaukee gereedschappen altijd nieuw in bij onze Milwaukee fabrikant. Zo bent u ervan verzekerd dat onze Milwaukee gereedschappen altijd aan de laatste en hoogste kwaliteitseisen voldoen.

  • Gratis bezorging

Uw bestelling wordt altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan bedraagt onze gemiddelde levertijd 10 dagen. 

  • Een deskundig team

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Milwaukee gereedschappen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze collega’s helpen u graag.